Nuorisojaosto

LeiritoimintaKirin nuorisojaosto järjestää kesäleirin Valkjärven maisemissa. Leirit ovat olleet hyvin suosittuja lasten keskuudessa. Leirejä onkin järjestetty jo yli 70 vuotta

Leiri järjestetään yli 10-vuotiaille lapsille. Leirille otetaan tänä vuonna maksimissaan 20 lasta. Ryhmä pysyy tänä vuonna samana. Ohjelma järjestetään tänä vuonna mahdollisimman paljon ulkona, jossa leiriläisten on helpompi levittäytyä laajemmalle alueelle vallitsevan koronatilanteen vuoksi.

Leirillä pääsee aiempien kesien tapaa leikkimään ja pelaamaan sekä uimaan ja saunomaan

Leirille tullaan terveenä. Jokaisen leiriläisen kotiväen tulee huolehtia, että oma leiriläinen osallistuu leirille vain täysin terveenä. Samat ohjeet koskevat leirin henkilökuntaa.

Jos lapsi sairastuu leirin aikana, niin ilmoitamme asiasta kotiväelle ja lapsi pitää hakea leiriltä kotiin. Samalla tavalla toimitaan, jos lapsi sairastuu esim. mahatautiin.

Leirimaksu on 40€/osallistuja . Maksu peritään etukäteen. Ilmoittautumisen jäkeen saat vahvistusviestin ja maksutiedot, johon leiri maksetaan ennen leirin alkamista. Maksuja ei oteta vastaan leirillä. Lapset ovat vakuutettuja leirin aikana, kun leirimaksu on suoritettuna.

  • Kesäleirille saapuminen alkaa maanantaina klo 14. Leiri päättyy yhteiseen leirin lopetukseen ke klo 17.
  • Kesäleireillä yövytään pikkumökeissä tai vaikka omassa teltassa.


Leirivarustusta: mm. makuupussi, -alusta, omatyyny, riittävästi vaihtovaatteita, hygienivälineet, taskulamppu. Hyvät kengät liikkumiseen esim. sandaalit ja lenkkarit. Halutessasi voit ottaa mukaan jotakin herkkua tai muuta omaa evästä.


Toivomme , että vanhemmat tuovat lapset ja hakevat hakupäivänä. Puhelimella tavoittaa ohjaajat leiri päivinä.

Kirin kesäleiri 2014

Lasten liikkakerho

Liikkakerho on tarkoitettu 6-12 -vuotiaille. Lapsille on suunniteltu erilaisia leikkejä ja kisailuja. Vetäjät ovat nuoria koulutettuja ohjaajia..

Nuorisojaosto järjestää apuohjaajakoulutuksia n. 1 x vuodessa. Koulutetut nuoret siirtyvät leireille ja kerhoihin apuohjaajiksi vastuullisen aikuisen kaveriksi.

Kirin leirillä uidaan paljon