Nuorisojaosto

Leiritoiminta

Kirin nuorisojaosto järjestää kesäleirin Valkjärven maisemissa ensimmäistä kertaa yhteistyössä Hausjärven urheilijoiden kanssa.

Leiri järjestetään 3 päiväisenä 3-5.7.2023. Leirille voi halutessaan osallistua vain päivä ajaksi. Pääsääntöisesti 1-2lk osallistuvat päiväleiriin ja 3-6lk yöleirille.

Ohjelmaa järjestetään mahdollisimman paljon sään mukaan ulkona. Leirillä pääsee aiempien kesien tapaa pelaamaan ja liikkumaan sekä uimaan ja saunomaan. Leiripäiviin kuuluu myös runsas vapaa-aika kavereiden kanssa sekä herkullinen ruoka.

Leirimaksu on 30€/40€/jäsenet/3pv sekä 50€/60€/ei jäsenet/3pv . Maksu peritään etukäteen. Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistusviestin ja leirikirje lähetetään leiriläisille noin viikkoa ennen leirin alkua. Leirikirjeestä löytyy maksutiedot, jotka tulee suorittaa ennen leirin alkamista. Maksuja ei oteta vastaan leirillä. Lapset ovat vakuutettuja leirin aikana, kun leirimaksu on suoritettuna.

  • Kesäleirille saapuminen alkaa maanantaina klo 14. Leiri päättyy yhteiseen leirin lopetukseen ke klo 17.
  • Kesäleireillä yövytään pikkumökeissä tai vaikka omassa teltassa.
Leirivarustuksesta ja muista käytännön asioista kerrotaan leirikirjeessä.


Lisätietoja leiriin liittyen voi esittää osoitteeseen ryttylankiri@gmail.com tai Tiina Kuusela p. 040-573779


Päivitetty 28.5.2023

Kirin kesäleiri 2014

Lasten liikkakerho

Liikkakerho on tarkoitettu 6-12 -vuotiaille. Lapsille on suunniteltu erilaisia leikkejä ja kisailuja. Vetäjät ovat nuoria koulutettuja ohjaajia..

Nuorisojaosto järjestää apuohjaajakoulutuksia n. 1 x vuodessa. Koulutetut nuoret siirtyvät leireille ja kerhoihin apuohjaajiksi vastuullisen aikuisen kaveriksi.

Kirin leirillä uidaan paljon