Lasten ja nuorten liikunta

Leiritoiminta sekä liikuntakerho

Kirin nuorisojaosto järjestää lasten talvi-,kesä-ja syysleirejä Valkjärven maisemissa. Leireistä on tullut hyvin suosittuja lasten keskuudessa.

Leirejä järjestetään Valkjärven leirikeskuksessa yli 7-vuotiaille, jo esikoulun käyneille lapsille. Alle 7-vuotiaat voivat tutustua leirielämään täysi-ikäisen vanhemman seurassa päivämaksu hintaan 15€/pv. Leirimaksut ovat 60 € viikko (5pv) ja 35 € viikonloppu. Maksu peritään etukäteen. Lapset ovat vakuutettuja leirin aikana, kun leirimaksu on suoritettuna.
  • Viikonlopun leirit alkavat pe klo 18 ja päättyvät su klo 10. Viiden päivän kesäleiri alkaa ma klo 14 ja päättyy pe klo 18 alkavaan iltanuotioon, johon myös vanhemmat ovat tervetulleita.
  • Talvi- ja syysleireillä yövymme saunan - ja tuvantiloissa. Kesäleireillä pikkumökeissä tai vaikka omassa teltassa.
Leiriohjelma on pääasiassa sisä- ja ulkoleikkejä sekä ryhmäkisailuja. Ohjelmassa myös saunomista ja uimista.
Leirivarustusta: mm. makuupussi, -alusta, omatyyny, riittävästi vaihtovaatteita, hygienivälineet, taskulamppu.

Tästä pääset varauslomakkeeseen >>>


Liikuntakerhoa järjestetään alakouluikäisille lapsille erilaisia pelejä ja leikkejä pelaillen Ryttylän koulun tiloissa kerran viikossa


Nuorisojaosto järjestää apuohjaajakoulutuksia n. 1 x vuodessa. Koulutetut nuoret siirtyvät leireille ja kerhoihin apuohjaajiksi vastuullisen aikuisen kaveriksi.


Kirin kesäleiri 2014

Lasten liikkakerho

Liikkakerho on tarkoitettu 6-12 -vuotiaille. Lapsille on suunniteltu erilaisia leikkejä ja kisailuja. Vetäjät ovat nuoria koulutettuja ohjaajia..

Kirin leirillä uidaan paljon