Nuorisojaosto

Leiritoiminta vuonna 2020

Kirin kesäleiri 13-15.7.2020

Kirin nuorisojaosto järjestää kesäleirin Valkjärven maisemissa. Leirit ovat olleet hyvin suosittuja lasten keskuudessa. Leirejä onkin järjestetty jo yli 70 vuotta

Vuonna 2020 leiri kuitenkin poikkeaa muista vuosista. Tänä vuonna leiri järjestetään yli 10-vuotiaille lapsille. Leirille otetaan tänä vuonna maksimissaan 20 lasta. Ryhmä pysyy tänä vuonna samana. Ohjelma järjestetään tänä vuonna mahdollisimman paljon ulkona, jossa leiriläisten on helpompi levittäytyä laajemmalle alueelle vallitsevan koronatilanteen vuoksi.

Leirillä pääsee aiempien kesien tapaa leikkimään ja pelaamaan. Leikit ja pelit suunnitellaan niin että tarpeetonta lähikontaktia voidaan välttää.

HYGIENIA JA PUHTAANAPITO

Leirin aikana noudatetaan viranomaisten antamia hygieniaohjeita. Muistutamme leiriläisiä aivastamaan ja yskimään hihaan tai nenäliinaan. Tuemme ja autamme käsien pesun ja desinfioinnin muistuttamisessa. Kädet pestään useita kertoja päivässä esim. ruokailun ja wc-käynnin yhteydessä. Pyyhimme ja puhdistamme pintoja usein ja entistäkin tehokkaammin.

TERVEYS

Leirille tullaan terveenä. Tänä kesänä pienetkin flunssan oireet tulkitaan mahdolliseksi koronavirustartunnan oireeksi. Jokaisen leiriläisen kotiväen tulee huolehtia, että oma leiriläinen osallistuu leirille vain täysin terveenä. Samat ohjeet koskevat leirin henkilökuntaa.

Jos lapsi sairastuu leirin aikana, niin ilmoitamme asiasta kotiväelle ja lapsi pitää hakea leiriltä kotiin. Samalla tavalla toimitaan, jos lapsi sairastuu esim. mahatautiin.

Jos lapsi tai muu henkilö saa koronavirustartuntaan liittyviä oireita, henkilö siirretään muista erilleen ja huoltajat hakevat lapsen leiriltä kotiin. Lapsen huoltajat ovat yhteydessä terveysasemalle ja toimivat saatujen ohjeiden mukaan. Jos epäily osoittautuu myöhemmin varmistetuksi koronavirustartunnaksi, pyydämme perhettä ilmoittamaan asiasta meille. Näillä toimenpiteillä pidämme yhdessä huolen, että tartuntaketjut ovat selvitettävissä ja lisäksi leiriläiset ja työntekijät osaavat siirtyä mahdollisimman pian vapaaehtoiseen karanteeniin.

Leirimaksu on 40€/osallistuja . Maksu peritään etukäteen. Ilmoittautumisen jäkeen saat vahvistusviestin ja maksutiedot, johon leiri maksetaan ennen leirin alkamista. Maksuja ei oteta vastaan leirillä. Lapset ovat vakuutettuja leirin aikana, kun leirimaksu on suoritettuna.

  • Kesäleirille saapuminen alkaa maanantaina 13.7 klo 14. Leiri päättyy yhteiseen leirin lopetukseen ke 15.7 klo 17. Valitettavasti vallitsevan koronatilanteen vuoksi, emme voi järjestää yhteistä iltanuotiota.
  • Kesäleireillä yövytään pikkumökeissä tai vaikka omassa teltassa.


Leirivarustusta: mm. makuupussi, -alusta, omatyyny, riittävästi vaihtovaatteita, hygienivälineet, taskulamppu. Hyvät kengät liikkumiseen esim. sandaalit ja lenkkarit. Halutessasi voit ottaa mukaan jotakin herkkua tai muuta omaa evästä.


Toivomme , että vanhemmat tuovat lapset ja hakevat hakupäivänä. Puhelimella tavoittaa ohjaajat leiripäivinä.

Kirin kesäleiri 2014

Lasten liikkakerho

Liikkakerho on tarkoitettu 6-12 -vuotiaille. Lapsille on suunniteltu erilaisia leikkejä ja kisailuja. Vetäjät ovat nuoria koulutettuja ohjaajia..

Nuorisojaosto järjestää apuohjaajakoulutuksia n. 1 x vuodessa. Koulutetut nuoret siirtyvät leireille ja kerhoihin apuohjaajiksi vastuullisen aikuisen kaveriksi.

Kirin leirillä uidaan paljon