Kirin perheleiri 1.-5-7.2019

Kiri järjestää ensi kesänä perinteisen lasten leirin sijaan perheleirin 1. – 5.7.2019 Valkjärven leirialueella. Leiri alkaa maanantaina 1.7. klo 16.00

Kirin puolesta järjestetään iltaohjelmaa, pelejä ja leikkejä sekä lämmitetään joka päivä sauna. Perheleirillä vanhemmat huolehtivat omista lapsistaan tai nimeävät heille aikuisen valvojan. Lastenhoitoa ei ole järjestetty.

Alueen aktiviteetteja

eriaiheisia rastiratojafrisbee popup -rata. Kiekot saa lainaksi paikan päältä.suppailuarunsaasti erilaisia pihapelejä, kuten sianpää, renkaiden heitto ja petanquesaunomista ja uimistapulmatehtäviä

Iltaohjelmaa klo 18.00 alkaen. Muutokset mahdollisia.

Maanantaina peli-ilta/olympialaisetTiistaina luonnontieteilijä (rastirata, kasvien etsintää, luontoretki)Keskiviikkona salapoliisipäivä (pakolaatikko, valokuvasuunnistus, värilappujen etsintä, rastirata)Torstaina musailta (jukeboxi, rantadisco ja musavisa)Perjantaina joukkuepelejä ja pihaleikkejä (polttopalloa, sianpäätä, renkaita)

Ruokailu leirillä. Ensisijaisesti jokainen vastaa omasta ruokailusta, mutta pyritään siihen, että leiriläisten kesken voidaan sopia yhteishankinnoista ja ruoan laitosta. Iltaisin on Kirin puolesta tarjolla pientä purtavaa.

Koska paikalle mahtuu vain rajallinen määrä osallistujia, niin leirille on pakollinen ilmoittautuminen.

Perhemaksu 10 € / vuorokausi. Sisältää aktiviteetit, iltaohjelman, yöpymismahdollisuuden sekä iltaisin pientä purtavaa. Lasku annetaan tilisiirtona leirillä.

Varauslomakkeeseen pääset tästä