Ryttylän Kirin frisbeegolfjaoston ja hönstäharrastajien Kilisevien kettinkien järjestämä sekä Hausjärven kunnan tukema leikkimielinen kilpailu 100 vuotiaan Suomen muistamiseksi; kuinka pitkälle pääsee sadalla heitolla.

Ensimmäisen kierroksen jälkeen toiselle kierrokselle lähdetään samantasoisissa
noin neljän hengen ryhmissä väylältä 1 vuorotellen. Tuloskorttiin merkitään kuinka kauas pääsi
sadalla heitolla. Esim. 1 kierros 14 väylää – 50 metriä (heitto on jäänyt 50 jalkamittametrin päähän korista). Jokaisen sarjan paras palkitaan 20 euron lahjakortilla Riihimäen Prismaan. Tasatilanteissa tai epäselvissä tilanteissa sijoitus ratkaistaan heittämällä väylällä 1 kumpi heittää lähemmäksi koria tai koriin yhdellä heitolla.

Ilmoittautuminen etukäteen on Skoorin.com tai Kirin ilmoittautumislomakkeen kautta tai paikan päällä viimeistään tuntia ennen kisan alkua.

Ensimmäisen ja toisen kierroksen tauolla voi kilpailla frisbee kiekkojen tarkkuusheitossa. Vanerilevyssä on kuusi erikokoista reikää, joissa on reiän koon tai muodon mukaan eri pistemäärät. Tarkkuusheitossa on käytössä viisi kiekkoa. Viiden heiton yhteispisteet lasketaan yhteen. Yksi kierros heittäjää kohden. Voi käyttää omia kiekkoja. Matka on noin viisi metriä. Palkintona on frisbeekiekko.

Kiekkojen vaihtopöytä
Voit vaihtaa kiekon kiekkoon. Jos sopivia kiekkoja ei heti löydy, niin saat jokaista vaihtopöydälle jätettyä kiekkoa kohden kortin, jolla saat myöhemmin haettua kiekkoja.

Tarjolla on myös mehua ja makkaraa.

Frisbee Service on lahjoittanut kaksi "Suomi kiekkoa" palkinnoiksi.